Νέα

Το πρώτο πλυντήριο που πλένει και δροσίζει το δωμάτιο ταυτόχρονα - το επαγγελματικό πλυντήριο πιάτων Winterhalter

Avtor:  Anonymous

2017-08-08

Ο μεγάλος και περιποιημένος σκιερός κήπος δίπλα στο ρέμα Mali Graben είναι πλήρως απασχολημένος το καλοκαίρι. Δεν είναι περίεργο, γιατί η Ošterija Pr' Noni na Vič στη Λιουμπλιάνα είναι πολύ δημοφιλής.

Για σχεδόν δύο δεκαετίες, περιποιείται τους επισκέπτες με μεσημεριανά γεύματα και πιάτα κατά παραγγελία, καθώς και μεγάλη ποικιλία ποτών.

Είναι πολύ σημαντικό για εμάς, ειδικά το μεσημέρι, τα πιάτα και τα ποτήρια να είναι άμεσα διαθέσιμα για σερβίρισμα και πάλι μετά το πλύσιμο. Για να μην χρειάζεται χειροκίνητη πρόπλυση πριν το πλύσιμο και σκούπισμα μετά το πλύσιμο», τόνισε η υπεύθυνη του εστιατορίου. Τα πλυντήρια πιάτων Winterhalter μας το επιτρέπουν, γι' αυτό και τους είμαστε πιστοί εδώ και καιρό.

Άγιος Δαμιανός

Φέτος, το προηγούμενο μοντέλο αντικαταστάθηκε από το νεότερο Winterhalter PT-M Climate Plus, το οποίο είναι το πρώτο πλυντήριο πιάτων τύπου καμπάνα με ενσωματωμένη αντλία θερμότητας. Αυτό χρησιμοποιεί τη θερμική ενέργεια του μηχανήματος και τον αέρα του δωματίου για τη θέρμανση του νερού πλύσης και ξεβγάλματος, γεγονός που επιτυγχάνει μεγάλη εξοικονόμηση ηλεκτρικής ενέργειας. Ταυτόχρονα, μειώνει τη θερμοκρασία δωματίου και το επίπεδο υγρασίας στον αέρα.

Το μηχάνημα φυσά ψυχρό αέρα στο δωμάτιο και έτσι επιτρέπει καλύτερες συνθήκες εργασίας στην κουζίνα, κάτι που είναι ακόμα πιο σημαντικό τις ζεστές μέρες του καλοκαιριού.

Klavdija Kavar, υπεύθυνη κουζίνας

Το πρόγραμμα του μηχανήματος Climate Plus, το οποίο, σύμφωνα με τον υπεύθυνο του εστιατορίου, λειτουργεί συνεχώς από νωρίς το πρωί έως αργά το βράδυ τις περισσότερες φορές, είναι προσαρμοσμένο τόσο για το πλύσιμο των πιάτων όσο και το πλύσιμο των μαγειρικών σκευών.

Luka Gourmet Restaurant Ošterija Pr'Noni, Λιουμπλιάνα

Exoplismus estiatis logo

+30 6980644444
info@exoplismosestiasis.gr

© 2024 Exoplismosestiasis.gr
All rights reserved.

Ενημερωτικό δελτίο