Νέα

Το πλυντήριο πιάτων των ονείρων σας - Bojan Kodelja Bambola

Avtor:  Anonymous

2017-09-20

Στο κέντρο της παλιάς πόλης της Ajdovščina, το Bambola Ice Cream Garden εκτείνεται από την άνοιξη έως το φθινόπωρο στην οδό Gregorčičeva κάτω από θαμνώδεις φλαμουριές.

Σε πολλούς ντόπιους, ειδικά σε μητέρες με παιδιά, και στους τουρίστες αρέσει να κάθονται στη σκιά του. Τις ζεστές μέρες δροσίζονται με παγωτό και χωνάκια παγωτού, από τα οποία υπάρχουν κοντά στα τριάντα σε προσφορά.

Μπορείτε να φανταστείτε πόσο σημαντικό είναι να έχετε πάντα έτοιμα για τους επισκέπτες διάφορα γυάλινα και πορσελάνινα δοχεία για παγωτό και μπολ, σκεύη, ποτήρια και φλιτζάνια καφέ.

Δεδομένου ότι έχουμε ένα πλυντήριο πιάτων Winterhalter στον κήπο του παγωτού, το οποίο αγοράσαμε πριν από τέσσερα χρόνια, δεν είχαμε κανένα πρόβλημα με την καθαριότητα και την ταχύτητα πλυσίματος. Απλώς βάζουμε στην μπασκέτα τα άπλυτα και όταν βγουν από το πλυντήριο, είναι έτοιμα για χρήση - και χωρίς επιπλέον σκούπισμα! Το πλυντήριο είναι σε λειτουργία σχεδόν όλη την ώρα και δεν μπορούμε καν να φανταστούμε να δουλεύουμε χωρίς αυτό.

σερβιτόρα και μπάρμαν Εμανουέλα

Το χειμώνα, η ομάδα του παγωτού στον κήπο μετακομίζει σε ένα μικρότερο μπαρ λίγα μόλις μέτρα μακριά σε ένα σπίτι στον ίδιο δρόμο. Εκείνη την εποχή, στην προσφορά του Bambola κυριαρχούν τα ζεστά ροφήματα και τα κοκτέιλ σοκολάτας. Ακόμη και για αυτούς τα ποτήρια πρέπει να είναι άψογα καθαρά.

Και επειδή η εμπειρία με το Winterhalter είναι καλή, ο εστιάτορας Bojan Kodelja αποφάσισε να έχει ένα άλλο πλυντήριο πιάτων Winterhalter σε αυτό το μπαρ.

Και τα δύο πλυντήρια πιάτων Winterhalter έχουν λειτουργήσει άψογα όλα τα χρόνια από τότε που βρίσκονται στο σπίτι. Φυσικά, τη συντήρησή τους αναλαμβάνει τακτικά και αποκλειστικά η υπηρεσία εξοπλισμού εστίασης Tigos, που διαχειρίζεται ο Stane Koren.

Bojan Kodelja

Κήπος παγωτού Bambola, καθαρισμός και τροφοδοσία Bojan Kodelja s.p., Ajdovščina

Exoplismus estiatis logo

+30 6980644444
info@exoplismosestiasis.gr

© 2024 Exoplismosestiasis.gr
All rights reserved.

Ενημερωτικό δελτίο