Νέα

Λιγότερη αναγκαία πρόπλυση πριν βάλετε τα πιάτα στο πλυντήριο

Avtor:  Anonymous

2017-09-09

Δεκατρία χρόνια έχουν περάσει από τότε που, αφού τελείωσαν την επιτυχημένη αθλητική τους καριέρα, η σκιέρ Alenka Dovžan, επίσης η πρώτη νικήτρια χειμερινού Ολυμπιακού μεταλλίου για την ανεξάρτητη Σλοβενία, και ο παίκτης χόκεϋ Edvin Karahodžić άνοιξαν το Restaurant Ejga στο Jesenice.

Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, έγινε ένα δημοφιλές γαστρονομικό σημείο συνάντησης για ντόπιους και τουρίστες, ενώ είναι επίσης αναγνωρίσιμο για τις υπηρεσίες παράδοσης φαγητού και τροφοδοσίας.

Η επιχείρησή μας αναπτύχθηκε αργά αλλά σταθερά, έτσι ώστε λίγα χρόνια μετά το άνοιγμα του μπαρ, αντικαταστήσαμε το πρώτο, μικρότερο πλυντήριο πιάτων Winterhalter με ένα μεσαίου μεγέθους. Αλλά τώρα αποφασίσαμε να αγοράσουμε ένα μεγάλο μοντέλο.

Winterhalter PT-L EnergyPlus, μας έπεισε με τα πλεονεκτήματα που φέρνει. Χρειάζεται η μισή χειροκίνητη πρόπλυση πριν βάλετε τα πιάτα στο πλυντήριο. Μου κάνει επίσης εντύπωση ότι διαθέτει εναλλάκτη θερμότητας που μετατρέπει το κρύο νερό παροχής σε ζεστό. Με αυτόν τον τρόπο μειώνονται τα λειτουργικά έξοδα, και ταυτόχρονα βελτιώνεται το κλίμα στο δωμάτιο (δεν διαφεύγει ατμός), γεγονός που διευκολύνει τη δουλειά για τους εργαζόμενους. Λόγω του μεγαλύτερου κάδου, εκτός από πιάτα, ποτήρια και μαγειρικά σκεύη, αυτό το πλυντήριο μπορεί επίσης να πλύνει μεγάλα θερμοκιβώτια μεταφοράς. Ο εκπρόσωπος της Winterhalter προσάρμοσε το μηχάνημα στις ανάγκες μας θέτοντας διαφορετικά προγράμματα πλύσης, ώστε ο χειρισμός να είναι εύκολος και γρήγορος. Αν και η επένδυση δεν ήταν μικρή, απέδωσε!

Alenka Dovžan

Εστιατόριο Ejga, Jesenice

Exoplismus estiatis logo

+30 6980644444
info@exoplismosestiasis.gr

© 2024 Exoplismosestiasis.gr
All rights reserved.

Ενημερωτικό δελτίο