Νέα

Πλυντήριο πιάτων Catering - Bar Pri hodkvi

Avtor:  Anonymous

2018-09-09

Το μπαρ Pri podkvi απέναντι από την αγορά στο Moste της Λιουμπλιάνα και κοντά στο σπίτι των Ισπανών μαχητών έχει πάντα μεγάλη επισκεψιμότητα και με τον ερχομό των ζεστών ημερών ζωντανεύει πολύ στη βεράντα του δίπλα στη Λιουμπλιάνικα.

Απολαμβάνει τους επισκέπτες με καλό καφέ και παγωτό το καλοκαίρι για περισσότερα από 10 χρόνια και ο ιδιοκτήτης Tomaž Snoj είναι σίγουρος ότι η φροντίδα για την καθαριότητα του συνέβαλε επίσης στην επιτυχία του.

Αυτό το μέρος είναι η πρώτη μου προσπάθεια στο catering και όταν ξεκίνησα πριν από δέκα χρόνια ήμουν αποφασισμένος ότι ήθελα ένα καλό πλυντήριο πιάτων. Ένα που δεν θα απαιτεί προ-ξέπλυμα ή μετά το σκούπισμα των ποτηριών και των φλιτζανιών, κάτι που θα σπαταλούσε άσκοπα τον χρόνο μου ή του προσωπικού. Επέλεξα το πλυντήριο πιάτων Winterhalter, το οποίο είναι σε υψηλότερο εύρος τιμών, αλλά δεν το μετάνιωσα ποτέ. Φέτος αντικατέστησα το πλυντήριο πιάτων Winterhalter δεύτερης γενιάς με το τελευταίο από την τρίτη γενιά που ονομάζεται UC. Αυτό που με εντυπωσίασε περισσότερο σε αυτό ήταν το εξελιγμένο φιλτράρισμα του νερού και η ευκολία στον καθαρισμό του φίλτρου. Και το γεγονός ότι ζεσταίνεται το πρωί και είναι έτοιμο να πλύνει σε δώδεκα λεπτά. Ταυτόχρονα, εξοικονομεί ενέργεια και είναι πολύ εύκολο στον χειρισμό. Στο χώρο μας το πλυντήριο πιάτων Winterhalter λειτουργεί όλη την ημέρα και είναι σημαντικό να μην υπάρχουν καθυστερήσεις στο σέρβις του καφέ λόγω πλυσίματος των φλιτζανιών.

Tomaž Snoj

Bar At the Horseshoe
Tomaž Snoj s.p.
Zaloška γ. 48
1000, Λιουμπλιάνα

Exoplismus estiatis logo

+30 6980644444
info@exoplismosestiasis.gr

© 2024 Exoplismosestiasis.gr
All rights reserved.

Ενημερωτικό δελτίο