Νέα

Το Gostilna pri Žabarje χρησιμοποιεί πλυντήριο πιάτων Winterhalter

Avtor:  Anonymous

2019-10-10

Το Pri Žabar στο Vič στη Λιουμπλιάνα μπορεί να υπερηφανεύεται για περισσότερα από 100 χρόνια οικογενειακής παράδοσης, η οποία συνεχίζεται τώρα με επιτυχία από την τρίτη γενιά. στον κήπο στη σκιά των καστανιών.

Στο πρώην εμπορικό κτήριο δίπλα στο πανδοχείο, υπάρχει επίσης ζαχαροπλαστείο και μπαρ, καθώς και καταλύματα. Δεν είναι λοιπόν περίεργο που ο Žabar πλένει καθημερινά πολλά σερβίτσια, πιάτα, φλιτζάνια, ποτήρια και σκεύη.

Χρησιμοποιούμε τα πλυντήρια πιάτων Winterhalter για να τα πλύνουμε εδώ και πολύ καιρό. Είναι ίσως ότι καλύτερο προσφέρει η αγορά στον τομέα της τεχνολογίας πλυντηρίων πιάτων.

νοικοκυρά Ivana Robežnik

Έχουν πολλά πλυντήρια πιάτων Winterhalter στο σπίτι - δύο για πιάτα στην κουζίνα και νεροχύτη ζαχαροπλαστικής και δύο για ποτήρια στους πάγκους. Ο συμβεβλημένος σέρβις της Winterhalter φροντίζει πάντα για τη συντήρηση και την προμήθεια συνοδευτικών αντικειμένων, όπως γνήσια ανταλλακτικά, διανομείς, καθαριστικά και άλλα

– η εταιρεία Macuka d.o.o. από το Grosuplje.

Στο Žabar, φέτος, το πλυντήριο πιάτων Winterhalter της προηγούμενης γενιάς αντικαταστάθηκε με το πιο πρόσφατο για το πλύσιμο των ποτηριών (στη φωτογραφία, δίπλα του στέκεται η συμπαθητική σερβιτόρα Janja Černe).

Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι με το μηχάνημα. Παρατηρούμε ότι το πλύσιμο είναι ακόμα καλύτερο και πιο γρήγορο.

Ivana Robežnik

Ένα πανδοχείο, ζαχαροπλαστείο και καταλύματα κοντά στο Žabarje
Milan Robežnik s.p.
Viška cesta 50
1000, Λιουμπλιάνα

Exoplismus estiatis logo

+30 6980644444
info@exoplismosestiasis.gr

© 2024 Exoplismosestiasis.gr
All rights reserved.

Ενημερωτικό δελτίο