Νέα

Κορωνοϊός: νιώστε ασφαλής με το πλυντήριο πιάτων Winterhalter

Avtor:  Anonymous

2020-06-12

Το ξέσπασμα του κορωνοϊού μας φέρνει αυτή τη στιγμή σε όλους μια μεγάλη πρόκληση. Στην παρούσα κατάσταση, είναι επομένως ιδιαίτερα σημαντικό για εμάς να μπορούμε να σας παρέχουμε σαφείς και σημαντικές πληροφορίες.

Όλα τα πλυντήρια Winterhalter είναι πιστοποιημένα υγιεινής σύμφωνα με το DIN Spec 10534. Αυτό σημαίνει ότι το πλύσιμο σε άψογα λειτουργικά πλυντήρια Winterhalter με τη σωστή δόση απορρυπαντικού είναι ασφαλές από τον κορωνοϊό.

Οι συνθήκες πλυσίματος στα επαγγελματικά μας πλυντήρια πιάτων όχι μόνο διασφαλίζουν την απομάκρυνση επίμονων βρωμιών, όπως λίπος, άμυλο, πρωτεΐνες κ.λπ., αλλά και την αξιόπιστη αδρανοποίηση δυνητικά παθογόνων ιών με περίβλημα, συμπεριλαμβανομένων των κοροναϊών και των ιών της γρίπης.

Τα πλυντήρια πιάτων μας πληρούν αξιόπιστα τις μικροβιολογικές και υγιεινές απαιτήσεις του DIN SPEC 10534: 2012-08. Σε περίπτωση επιτυχούς εξοικείωσης με τις τοπικές έννοιες υγιεινής (συμπεριλαμβανομένου του κανονισμού HACCP), ειδικά στον προσεκτικό χειρισμό βρώμικων πιάτων, η εξάπλωση μικροβίων στην κουζίνα μπορεί να περιοριστεί εξαιρετικά αποτελεσματικά. Το Ινστιτούτο Robert Koch δημοσίευσε επίσης μια σύσταση για μέτρα υγιεινής. Αυτό δείχνει ότι τα βρώμικα πιάτα μπορούν να καθαριστούν ""ως συνήθως"".

Σε περίπτωση πρόσθετων πληροφοριών, επικοινωνήστε με το email info@gostinskaoprema.

Σας ευχόμαστε ό, τι καλύτερο. Ελπίζουμε να ανταπεξέλθετε με επιτυχία στην τρέχουσα κατάσταση και πάνω από όλα ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΥΓΕΙΑ!

Exoplismus estiatis logo

+30 6980644444
info@exoplismosestiasis.gr

© 2024 Exoplismosestiasis.gr
All rights reserved.

Ενημερωτικό δελτίο