Συμβουλές

Επαγγελματικά πλυντήρια πιάτων για τυροκόμους

Avtor:  Anonymous

2017-06-17

«Roman και Katarina Bogataj - Farm Pr` Petelin, Poljane nad Škofja Loka Γιατί αποφασίσατε να αγοράσετε ένα επαγγελματικό πλυντήριο πιάτων;

Κατά το πλύσιμο σε τυροκομείο, η πρώτη προτεραιότητα είναι η υγιεινή και τα πιάτα να πλένονται καλά. Ταυτόχρονα, η ταχύτητα και η αξιοπιστία του πλυντηρίου πιάτων είναι επίσης σημαντική για εμάς. Εφόσον η εργασία πρέπει να πάει όσο το δυνατόν πιο ομαλά, με όλες τις άλλες εργασίες στο αγρόκτημα, δεν μπορούμε να αφιερώσουμε πολύ χρόνο για να πλύνουμε τα πιάτα, γι' αυτό αποφασίσαμε να αγοράσουμε ένα επαγγελματικό πλυντήριο πιάτων, το οποίο εξασφαλίζει υψηλή ποιότητα, υψηλή ταχύτητα πλύσης και έτσι απλοποιεί και τις διαδικασίες πλυσίματος.»

Τι ήταν σημαντικό για εσάς όταν επιλέγατε ένα πλυντήριο πιάτων;

"Στη φάρμα μας, η ταχύτητα των μηχανών είναι πολύ σημαντική για εμάς, γι' αυτό δώσαμε προσοχή και στον χρόνο πλύσης όταν επιλέγαμε ένα πλυντήριο πιάτων. Δεδομένου ότι χρησιμοποιούμε διαφορετικούς τύπους πιάτων, η δυνατότητα προσαρμογής της πίεσης πλύσης είναι σημαντική για εμάς Ένα πλυντήριο πιάτων για τυροκομία πρέπει να είναι ισχυρό από τη μια, αλλά και απαλό από την άλλη λόγω των διαφόρων μοντέλων τυροκομίας και σχάρες από πλαστικά υλικά."

Γιατί επιλέξατε το πλυντήριο πιάτων Winterhalter UC-L;

"Εξετάζουμε την ποιότητα του προϊόντος από πολλές οπτικές γωνίες, καθώς επηρεάζει τις περαιτέρω δραστηριότητές μας και επομένως και την επιτυχία της πώλησης των τυροκομικών προϊόντων. Επιπλέον, το ίδιο το πλυντήριο επιτρέπει το πλύσιμο μόνο επιλέγοντας ένα πρόγραμμα ή ευαίσθητα μοντέλα και πλέγματα τυριών ή στιβαρά πιάτα από ανοξείδωτο σε ένα πλυντήριο. Λαμβάνοντας υπόψη ότι, εκτός από την εγγύηση για το μηχάνημα, εγγυώνται και το αποτέλεσμα πλύσης, το θεωρούμε ως ένδειξη καλής αγοράς. Επιλέξαμε το πλυντήριο πιάτων Winterhalter UC-L λόγω του εξαιρετικά αποτελέσματα πλύσης σε λιγότερο από 2 λεπτά και τα πολλά βραβεία που επιβεβαιώνουν την ποιότητά της. Η σειρά UC έχει δοκιμαστεί από την LGA TÜV στη Γερμανία και διαθέτει επίσης πιστοποιητικά μικροβιολογικής ανάλυσης του αποτελέσματος πλύσης κατά DIN 10512 και DIN 10511."

Exoplismus estiatis logo

+30 6980644444
info@exoplismosestiasis.gr

© 2024 Exoplismosestiasis.gr
All rights reserved.

Ενημερωτικό δελτίο