Νέα

Ολοκλήρωση του παιχνιδιού επάθλων «Ψάχνουμε για το παλαιότερο επαγγελματικό πλυντήριο πιάτων»

Avtor:  Winterhalter

2021-05-14

x" Στην υψηλού επιπέδου καμπάνια, στην οποία η εταιρεία Winterhalter Slovenia έψαχνε για το παλαιότερο επαγγελματικό πλυντήριο πιάτων στη χώρα, έφτασε στο τέλος της. Μετά από προσεκτική εξέταση όλων των μηχανημάτων που καταγράφτηκαν από εστιάτορες και άλλους για την καμπάνια, ο τίτλος πήγε στο πλυντήριο πιάτων στο εστιατόριο Tušek στο Gornje Ložine στο Stari Cerkva, όπου απονεμήθηκαν και τα περισσότερα βραβεία. Και δεν θα το πιστέψετε - το πλυντήριο πιάτων Winterhalter μοντέλο WPS 60, το οποίο μπορεί να υπερηφανεύεται για το έτος κατασκευής του (1977) και τον τίτλο του παλαιότερου, δουλεύει ακόμα!

Αυτό το πλυντήριο πιάτων υπάρχει στην κουζίνα μας από το άνοιγμα του πανδοχείου και πλένουμε σε αυτό λευκά πιάτα και σκεύη. Τις χρυσές μέρες της φιλοξενίας, σερβίραμε και πλύναμε περισσότερα από χίλια γεύματα την ημέρα. Το μηχάνημα δούλευε ακούραστα και άντεξε όλες τις πιέσεις. Αν και λίγο κουρασμένο, εξακολουθεί να λειτουργεί άψογα σήμερα, κάτι που οφείλεται όχι μόνο στην προσεκτική διαχείρισή μας, αλλά και στην μακροχρόνια εξαιρετική παροχή υπηρεσιών, από την εταιρεία Kovinastroj servis d.o.o.», είπε η Mirjam Tušek, που διευθύνει το πανδοχείο και μας έδειξε τον «Παλιό» ανάμεσα στα άλλα πλυντήρια πιάτων. Η ίδια και ο σύζυγός της Francije, ο οποίος πριν από τέσσερις δεκαετίες άλλαξε το επάγγελμά του από κρεοπώλης με το εστιατόριο, χάρηκαν με την είδηση που τους έδωσε ο Damjan Šerjak, διευθυντής πωλήσεων της Winterhalter Slovenia.

Με το παλαιότερο πλυντήριο πιάτων «κέρδισαν» το κύριο έπαθλο - 5 χρόνια δωρεάν ενοικίαση νέου πλυντηρίου πιάτων Winterhalter, το οποίο μπορούν αργότερα να αγοράσουν σε καλή τιμή! Ακόμη και ο Šerjak δεν μπορούσε να κρύψει την ικανοποίησή του: «Όλα αυτά τα χρόνια, η ανάπτυξη και η πρόοδος των πλυντηρίων πιάτων Winterhalter, τόσο σε τεχνολογία όσο και σε σχεδιασμό, ήταν πραγματικά εξαιρετική. Ειδικά στον τομέα της εξοικονόμησης ενέργειας και νερού, της αποτελεσματικότητας πλύσης και της ευκολίας. Είμαι χαρούμενος που από εδώ και στο εξής, το Tušek Inn θα πλένει πιάτα με ένα νέο πλυντήριο Winterhalter, το οποίο θα τους δώσει τη δυνατότητα να τα κάνουν όλα αυτά».

Το Gostinstvo Tušek στο Kočevsko είναι ο καρπός της οικογενειακής εργασίας και της παράδοσης, την οποία οι Mirjam και Franci Tušek χτίζουν μαζί με τις κόρες τους Anja, Zalka και Andreja. Οι επισκέπτες γίνονται δεκτοί σε τέσσερις τοποθεσίες - στο Tušek Inn στο Šalka vas, στο Tušek Jezero Pension by Rudniške jezero, στην Tušek Pizzeria and Spaghetti στη Ζώνη Craft κοντά στο Kočevje και στο κεντρικό Tušek Inn, το οποίο βρίσκεται στην κεντρική Λιουμπλιάνα- Ο δρόμος Kočevje. Το πανδοχείο, στο οποίο συχνάζουν τόσο οι τουρίστες όσο και οι ντόπιοι, είναι γνωστό για τον μεγάλο εσωτερικό του χώρο και τη σκιερή του βεράντα, την ποικιλία από πιάτα για διαφορετικά γούστα, τα γλέντια σε γιορτές και γάμους. Και επίσης μετά από δύο καφέ αρκούδες, που ζουν σε ένα ασφαλές περίβλημα δίπλα στο πανδοχείο εδώ και 31 χρόνια».

Exoplismus estiatis logo

+30 6980644444
info@exoplismosestiasis.gr

© 2024 Exoplismosestiasis.gr
All rights reserved.

Ενημερωτικό δελτίο