Νέα

Επαγγελματικό πλυντήριο πιάτων Winterhalter - Domestic Belica - Medana

Avtor:  Anonymous

2017-08-22

Δεν υπάρχει χειροκίνητη πρόπλυση με πλυντήριο πιάτων Winterhalter.

Πίσω από τα τείχη που περιβάλλουν το αρχαίο χωριό Šmartna στο Goriške Brdy, η οικογένεια των αδερφών Mavrič, στην οποία ανήκει το διάσημο τουριστικό οίκημα Belica στη Medana, άνοιξε φέτος το Marica House (φωτογραφία). Σε ένα όμορφα ανακαινισμένο σπίτι 500 ετών, οι επισκέπτες μπορούν να διανυκτερεύσουν σε τρία δωμάτια και ένα διαμέρισμα, ενώ στο ισόγειο υπάρχει μια κάβα, όπου προσφέρονται εμφιαλωμένα κρασιά και κόβονται εξαιρετικά αλλαντικά. Αποφάσισαν επίσης να χρησιμοποιήσουν πλυντήριο πιάτων τύπου καμπάνα και πλυντήρια πιάτων για ποτήρια.

Στο σπίτι στο Medana, έχουμε τρία πλυντήρια πιάτων Winterhalter - δύο μικρότερα για ποτήρια και ένα μεγαλύτερο, τύπου καμπάνα για πιάτα με λειτουργία εξοικονόμησης ενέργειας energy. Αφού είμαστε πολύ ικανοποιημένοι μαζί τους, αποφασίσαμε να βρίσκεται και η Winterhalter στο οινοπωλείο Marica».

Ζλάτκο Μάβριτς

Διαφορετικά, στο εστιατόριο και στον όμορφο κήπο του οικοπέδου Belica στο Medana, οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν τις γαστρονομικές απολαύσεις των εξαιρετικά παρασκευασμένων λιχουδιών Brig και δοκιμάζοντας κρασιά από το τοπικό κελάρι, επομένως είναι απαραίτητο ένα άψογο υγιεινό αποτέλεσμα.

Πρώτον, είχαμε άλλη μάρκα πλυντηρίου πιάτων, καθώς η αρχική επένδυση στα μηχανήματα Winterhalter δεν είναι μικρή. Όταν όμως είδα όμως το αποτέλεσμα στα ποτήρια που βγαίνει από το πλυντήριο Winterhalter, δεν χρειάζεται να σκουπιστούν ή να γυαλιστούν, εντυπωσιάστηκα. Πόσο γρήγορα μαθαίνετε ότι η αγορά αποδίδει και ότι η επένδυση αποπληρώνεται γρήγορα.

Ζλάτκο Μάβριτς

Μπορείτε μόνο να φανταστείτε πόση πορσελάνη και ποτήρια χρειάζονται για συμπόσια σε στυλ slow food και καθοδηγούμενες οινογευσίες. Τότε είναι πολύ σημαντικό όλα να κυλούν ομαλά, χωρίς καθυστερήσεις, τα ποτήρια και τα πιάτα να πλένονται γρήγορα επί τόπου, ώστε το προσωπικό να μην χάνει χρόνο μαζί τους. Μόνο έτσι μπορούμε ως οικοδεσπότες να είμαστε χαλαροί και οι καλεσμένοι μας ικανοποιημένοι.

Ζλάτκο Μάβριτς

Zlatko Mavrič, Domačija Belica – Medana, House Marica – Šmartno, www.marica.si

Exoplismus estiatis logo

+30 6980644444
info@exoplismosestiasis.gr

© 2024 Exoplismosestiasis.gr
All rights reserved.

Ενημερωτικό δελτίο