Νέα

Πλύσιμο σε ζαχαροπλαστείο - Αναφορές Rafaelo

Avtor:  Anonymous

2017-10-10

Αξιόπιστη βοήθεια με το πλύσιμο και στο ζαχαροπλαστείο Rafaelo.

Στο Kanal ob Soča, το άρωμα από φρεσκοψημένα μπισκότα, κέικ, τυλιχτά και πίτες αναδύεται συνεχώς από το Slasčičarna Rafaelo, το οποίο διευθύνει η Martina Falatov. Είναι ιδιαίτερα διάσημο για το σπιτικό κέικ καρύδας Rafaelo και το παγωτό του, τα οποία φτιάχνονται επίσης στο χώρο.

Στα τέσσερα χρόνια που άνοιξε, έχει αποκτήσει μεγάλο αριθμό τακτικών επισκεπτών, οι οποίοι αγοράζουν επίσης πολλά πράγματα για να τα πάρουν σπίτι. Έτσι, το ζαχαροπλαστείο και η βεράντα με θέα στο καταπράσινο ποτάμι και το εργαστήριο ζαχαροπλαστείου βρίσκονται σε συνεχή λειτουργία.

Στο εργαστήριο συγκεντρώνεται μεγάλος αριθμός φλυτζανιών, ποτηριών, πιάτων και σκευών, καθώς και ζάντες για κέικ, ταψιά, δοχεία και μακέτες. Για να κυλήσουν ομαλά, χωρίς καθυστερήσεις, το αφεντικό Μαρτίνα αποφάσισε να αγοράσει πλυντήρια πιάτων Winterhalter από την πρώτη στιγμή - το ένα είναι στο ζαχαροπλαστείο και το άλλο στο χώρο παρασκευής.

Πλένουμε με αυτά όλη την ώρα, σχεδόν χωρίς διάλειμμα - και είναι πολύ αξιόπιστα! Στην καθημερινή μας εργασία, συναντάμε πολλούς διαφορετικούς τύπους βρωμιάς, οι οποίοι είναι πολύ δύσκολο και χρονοβόρο να αφαιρεθούν με το χέρι. Η τεχνολογία πλυντηρίου πιάτων Winterhalter διασφαλίζει ότι τα πιάτα είναι άψογα και καθαρά και μπορούν να χρησιμοποιηθούν άμεσα.

Teja και Nevenka

Ζαχαροπλαστείο Rafaelo, Martina Falatov s.p., Kanal ob Soča.

Exoplismus estiatis logo

+30 6980644444
info@exoplismosestiasis.gr

© 2024 Exoplismosestiasis.gr
All rights reserved.

Ενημερωτικό δελτίο