Νέα

Πλύσιμο στους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες - Βανκούβερ

Avtor:  Anonymous

2017-10-10

«Στους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες στο Βανκούβερ, η Σλοβενία εκπροσωπήθηκε με το Σλοβενικό Σπίτι, όπου συναντήθηκαν διάφοροι διεθνείς καλεσμένοι, οπαδοί, δημοσιογράφοι και επίσης η Σλοβενική κοινότητα που ζει στον Καναδά. Διοργάνωσε δεξιώσεις σε εθνικό επίπεδο και δεξιώσεις της Σλοβενικής Ολυμπιακής αποστολής και αθλητών με μετάλλια, επαγγελματικές συναντήσεις και παρουσιάστηκε η Σλοβενική τουριστική προσφορά.

Το Σλοβενικό Σπίτι στο κέντρο του Whistler Village στο ξενοδοχείο Westin διοργανώθηκε από την Ολυμπιακή Επιτροπή της Σλοβενίας μαζί με το Γραφείο Επικοινωνίας της Κυβέρνησης της Δημοκρατίας της Σλοβενίας, τον Σλοβενικό Οργανισμό Τουρισμού, την Πρεσβεία της Δημοκρατίας της Σλοβενίας στην Οττάβα και τη συνεργασία του Υπουργείου Γεωργίας.

Απαραίτητο μέρος της προσφοράς και των δεξιώσεων στο Σλοβενικό Σπίτι ήταν η Σλοβενική κουζίνα, συνοδευόμενη από κορυφαία Σλοβενικά κρασιά. Επιλεγμένα παραδοσιακά Σλοβενικά πιάτα παρασκευάστηκαν από μια ομάδα εκπαιδευμένων σεφ της εταιρείας Unitur, που ήρθαν από τη Σλοβενία ειδικά για αυτήν την περίσταση.

Τα πλυντήρια πιάτων Winterhalter «φρόντισαν» επίσης ώστε τα συμπόσια να κυλήσουν ομαλά και με άψογες υγιεινές πορσελάνες, ποτήρια και σκεύη.

Η εταιρεία Winterhalter Gastronom, ως προμηθευτής του Σλοβενικού Οίκου στους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες στο Βανκούβερ, έδωσε μια ολοκληρωμένη λύση για το πλύσιμο ποτηριών και λευκών πιάτων. Ανάλογα με το έργο που παρουσιάζεται και τον τρόπο εργασίας, επιλέξαμε τον κατάλληλο αποσκληρυντή νερού, πλυντήριο πιάτων σειράς UC, μπεσκέτες και απορρυπαντικά. Με αυτό, η Winterhalter, ως πάροχος συστημάτων τεχνολογίας πλύσης, εξασφάλισε στον χρήστη υψηλά αποτελέσματα πλύσης.

Η ευκολία χρήσης του πλυντηρίου πιάτων της σειράς UC συνέβαλε στην ικανοποίηση των χρηστών στον μέγιστο βαθμό, δήλωσε ο Marko Kerl, διευθυντής της Winterhalter Gastronom, d.o.o., από το Grosuplje."

Exoplismus estiatis logo

+30 6980644444
info@exoplismosestiasis.gr

© 2024 Exoplismosestiasis.gr
All rights reserved.

Ενημερωτικό δελτίο