Νέα

Υψηλή απόδοση! Νέα συμπαγή πλυντήρια πιάτων τύπου τούνελ Winterhalter CTR

Avtor:  Anonymous

2020-02-10

"Το πλυντήριο πιάτων πρέπει να είναι μικρό σε μέγεθος, γιατί συνήθως υπάρχει λίγος διαθέσιμος χώρος στην κουζίνα. Πρέπει να είναι γρήγορο, γιατί η ποσότητα των πιάτων κατά τις ώρες αιχμής πλυσίματος είναι πολύ μεγάλη. Πρέπει να είναι ευέλικτο, ώστε να μπορεί να προσαρμόζεται με ακρίβεια στις ατομικές απαιτήσεις και η ανάπτυξη των νέων πλυντηρίων πιάτων CTR συνοψίζεται από τον Ralph Winterhalter: «Είναι σημαντικό για τους πελάτες μας να είναι οικονομικά αποδοτικό κατά τη λειτουργία και οικονομικό στην κατανάλωση. "

Το αποτέλεσμα είναι το νέο πλυντήριο πιάτων CTR, το οποίο, παρά την υψηλή του χωρητικότητα και τη μεγάλη ποσότητα πιάτων και σκευών, παρέχει πρώτης τάξεως αποτελέσματα πλύσης. Μεταξύ άλλων, το διασφαλίζει με μια καλά μελετημένη ιδέα υγιεινής: εκτός από τον αξιόπιστο υγιεινό σχεδιασμό του Winterhalter, η προκαθορισμένη λειτουργία υγιεινής είναι επίσης ένα από τα καινοτόμα χαρακτηριστικά. Εάν η θερμοκρασία του κάδου ή του μπόιλερ πέσει κάτω από την επιθυμητή τιμή, το μηχάνημα μειώνει αυτόματα την ταχύτητα μεταφοράς και έτσι εξασφαλίζει υγιεινό πλύσιμο. "Αυτό επιβεβαιώνεται από το πιστοποιητικό υγιεινής σύμφωνα με το DIN SPEC 10534. Με το CTR, οι πελάτες μας είναι πάντα ασφαλείς", ισχυρίζεται ο Ralph Winterhalter.

Ο σχεδιασμός του μηχανήματος είναι επίσης σταθερά προσανατολισμένος στην υγιεινή: περιστρεφόμενη πόρτα 180°, βαθιοί κάδοι νέοι και μοναδικοί σε αυτό το τμήμα, υγιεινά σχεδιασμένη αντίσταση κάδου. Ο διευθυντής προϊόντων Norman Kammler προσθέτει: «Παρά την υψηλή ταχύτητα μεταφοράς που φτάνει τα 195 μπασκέτες την ώρα, το οικονομικό και φιλικό προς το περιβάλλον πλύσιμο είναι εγγυημένο». Επειδή η ανάγκη για φρέσκο νερό θα μπορούσε να μειωθεί έως και 50% για ξέβγαλμα - σε ελάχιστο μόνο 130 λίτρα την ώρα. Αυτό μειώνει επίσης την κατανάλωση ηλεκτρικής ενέργειας και απορρυπαντικού - αυτό μειώνει περαιτέρω το συνολικό κόστος λειτουργίας. Αυτό επιτυγχάνεται ρυθμίζοντας την ποσότητα του νερού ξεβγάλματος ανάλογα με την ταχύτητα, η οποία προσαρμόζεται αυτόματα στην τρέχουσα ταχύτητα μεταφοράς και στις συνθήκες πλύσης.

Το ευέλικτο σύστημα του CTR, ειδικά σε συνθήκες στενού χώρου, προσφέρει πολλές δυνατότητες προσαρμοσμένου σχεδιασμού και έτσι επιτυγχάνει εξαιρετική ευελιξία. Norman Kammler: «Το μεγάλο πλεονέκτημα του CTR είναι η δυνατότητα αναπροσαρμογής στις ανάγκες σας και η δυνατότητα αναβάθμισης όλων των ζωνών - εάν, για παράδειγμα, οι απαιτήσεις των πελατών μας αλλάξουν αργότερα».

Περισσότερη ασφάλεια και μεγαλύτερη απόδοση στο πλυντήριο πιάτων: το νέο CTR μπορεί να συνδεθεί με υπολογιστή ή φορητές συσκευές στο μέλλον με τη λειτουργία CONNECTED WASH. Ralph Winterhalter: "Με αυτόν τον τρόπο οι πελάτες μας μπορούν να αναλύουν και να αξιολογούν με συνέπεια όλα τα σημαντικά δεδομένα απόδοσης.

Exoplismus estiatis logo

+30 6980644444
info@exoplismosestiasis.gr

© 2024 Exoplismosestiasis.gr
All rights reserved.

Ενημερωτικό δελτίο