Νέα

Νέα σειρά Winterhalter PT: Ασυμβίβαστα πλυντήρια πιάτων Havbni

Avtor:  Winterhalter

2021-06-06

Λαμπερά ποτήρια, αστραφτερά πιάτα, γυαλισμένα σκεύη, υγιεινές κούπες ή όλα μαζί. Το νέο πλυντήριο πιάτων PT, το οποίο διατίθεται σε τρία μεγέθη, μπορεί να προσαρμοστεί για πλύσιμο πιάτων και σκευών αλλά και από το επίπεδο βρωμιάς τους μέσω των ρυθμίσεων του λογισμικού του.

Με ένα ισχυρό σύστημα πλύσης και μια καλά μελετημένη ιδέα υγιεινής, η Winterhalter εγγυάται κορυφαία αποτελέσματα πλύσης, ακόμη και στις πιο επίμονες βρωμιές. Οι νέοι βραχίονες πλύσεις σε σχήμα S εξασφαλίζουν διανομή νερού σε ολόκληρη την επιφάνεια και το σύστημα τετραπλού φιλτραρίσματος εξασφαλίζει μόνιμα καθαρό νερό για πλύσιμο. Η ρυθμιζόμενη πίεση νερού από την αντλία πλύσεως VarioPower προσαρμόζει με ακρίβεια την πίεση του νερού στα πιάτα, σκεύη αλλά και στο επίπεδο βρωμιάς τους.

Το πλύσιμο με το επαγγελματικό πλυντήριο πιάτων Winterhalter PT σημαίνει αποτελεσματικό πλύσιμο. Με χαμηλή κατανάλωση νερού, βέλτιστη χρήση ενέργειας και ελάχιστο νερό πλυσίματος και ξεβγάλματος. Ο εναλλάκτης θερμότητας EnergyLight χρησιμοποιεί την θερμοκρασία των νερών που αποχετεύονται για τη θέρμανση του κρύου νερού παροχής. Πλεονεκτήματα: εξοικονομούνται πόροι και εξοικονομείται έως και 10% ενέργεια. Ο προαιρετικός εναλλάκτης θερμότητας αέρα EnergyPlus χρησιμοποιεί επίσης την ενέργεια των θερμών υδρατμών μέσα στο μηχάνημα για να προθερμάνει το κρύο νερό παροχής. Αυτό εξοικονομεί έως και 15% της ενέργειας. Επιπλέον, κατά το άνοιγμα του μηχανήματος με αυτόν τον τρόπο διαφεύγουν σημαντικά λιγότεροι υδρατμοί. Κατόπιν αιτήματος, η σειρά PT μπορεί να παραγγελθεί με μαγνητική κίνηση των βραχιόνων πλύσης – μια καινοτομία του κατασκευαστή Winterhalter. Σε σύγκριση με την τυπική λειτουργία, η ποσότητα του νερού ξεβγάλματος μειώνεται κατά 0,4 λίτρα ανά κύκλο πλύσης. Και αυτό σημαίνει χαμηλότερο λειτουργικό κόστος.

Θέλουμε να προσφέρουμε στους πελάτες μας ένα επαγγελματικό πλυντήριο πιάτων που κάνει το πλύσιμο πολύ πιο εύκολο ακόμα και στις πιο δύσκολες συνθήκες. Ένα μηχάνημα στο οποίο μπορείς να βασιστείς 100% σε κάθε περίσταση", διαβεβαιώνει ο Διευθύνων Σύμβουλος και ιδιοκτήτης της Winterhalter, Ralph Winterhalter. Με το Connected Wash, τα μηχανήματα της σειράς PT μπορούν να συνδεθούν σε ένα δίκτυο και να αξιολογήσουν όλα τα σημαντικά δεδομένα απόδοσης. Με βάση αυτό, είναι δυνατό να προσφερθούν συγκεκριμένες συστάσεις για το χειρισμό και βελτίωση της διαδικασίας πλύσης. Όλα τα δεδομένα καταγράφονται στο ημερολόγιο του πλυντηρίου πιάτων. Αυτό μπορεί να αποδείξει με συνέπεια τη συμμόρφωση με όλα τα σημαντικά πρότυπα υγιεινής σύμφωνα με το HACCP." Η απλή και εργονομική λειτουργία του πλυντηρίου πιάτων είναι πολύ σημαντική σε περιόδους έλλειψης επαγγελματιών συναδέλφων και συχνή εναλλαγή προσωπικού», τονίζει η Leonie Hengeler, International Product Manager. Η Winterhalter κάνει το πλύσιμο πολύ εύκολο για εσάς με μια έξυπνη οθόνη αφής, λειτουργία με ένα κουμπί, πίνακα ελέγχου ουδέτερης γλώσσας και κατανοητές εικόνες. Επιπλέον, με τη νέα, προαιρετική αυτόματη κουκούλα, το πλυντήριο μπορεί να λειτουργήσει πλήρως χωρίς βίαια τραβήγματα της κουκούλας, κάνοντας την εργασία του προσωπικού πολύ πιο άνετη και γρήγορη. Κλείνει απλά με το πάτημα ενός κουμπιού - μέσω της οθόνης ή μέσω του εργονομικά τοποθετημένου κουμπιού. Ο κύκλος πλύσης ξεκινά αυτόματα. Στο τέλος του προγράμματος, ο κουκούλα ανεβαίνει αυτόματα, σηματοδοτώντας ότι ο κύκλος πλύσης έχει ολοκληρωθεί. «Το προσωπικό της κουζίνας σας θα είναι χαρούμενο με την λειτουργεία του πλυντηρίου πιάτων PT», είναι πεπεισμένος ο Hengeler.

Exoplismus estiatis logo

+30 6980644444
info@exoplismosestiasis.gr

© 2024 Exoplismosestiasis.gr
All rights reserved.

Ενημερωτικό δελτίο