Νέα

Ένα νέο σύστημα πλύσης για πλαστικά ποτήρια από την Winterhalter

Avtor:  Winterhalter

2021-01-15

Ο ειδικός στο πλύσιμο Winterhalter προσφέρει μια επαγγελματική ολοκληρωμένη λύση για το πλύσιμο πλαστικών ποτηριών. Το τέλεια συντονισμένο σύστημα - που αποτελείται από ένα πλυντήριο Winterhalter και μια μπασκέτα ποτηριών καθώς και ένα ειδικά ανεπτυγμένο μέσο πλύσης και ξεβγάλματος - εξασφαλίζει υγιεινά καθαρά ποτήρια σε λιγότερο από δύο λεπτά Είναι τόσο στεγνά, ώστε μπορείτε να τα στοιβάζετε το ένα μέσα στο άλλο και έτσι να εξοικονομείτε χώρο.

Ποτά στο νηπιαγωγείο - γάλα, τσάι ή λεμονάδα. Ή ποτά σε πακέτο - καφέ, τσάι από καφετέρια η από οποιοδήποτε κατάστημα. Οι ιδιοκτήτες διαφόρων γαστρονομικών εγκαταστάσεων χρησιμοποιούν συχνά επαναχρησιμοποιήσιμα πλαστικά ποτήρια στους πάγκους. Μέχρι τώρα, το πλύσιμο των πλαστικών ποτηριών ήταν πρόβλημα. Ανατράπηκαν, γέμισαν με νερό και στέγνωσαν άσχημα», εξηγεί ο Ralph Winterhalter, Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου Winterhalter. Ο ειδικός στο πλύσιμο Winterhalter φρόντισε για αυτό και ανέπτυξε μια επαγγελματική λύση.

International Product Manager Jens Harti: «Τα βιώσιμα επαναχρησιμοποιήσιμα συστήματα απαιτούν μια λειτουργική λύση πλύσης: απλή στη λειτουργία, απολύτως ασφαλή από πλευράς υγιεινής και με αποτέλεσμα πρώτης τάξεως». Εδώ, η Winterhalter βασίζεται σε ένα πλήρες σύστημα για το πλύσιμο των ποτηριών: μπασκέτες, μέσα πλύσης και ξεβγάλματος και οι ρυθμίσεις του μηχανήματος όπως η θερμοκρασία, ο χρόνος πλύσης και η πίεση του νερού συντονίζονται με ακρίβεια μεταξύ τους για το πλύσιμο και το στέγνωμα των πλαστικών.

Με τα πλαστικά μας συστήματα πλύσης ποτηριών, τα ποτήρια μπορούν να πλυθούν υγιεινά καθαρά σε λιγότερο από δύο λεπτά. Τα πλαστικά ποτήρα είναι τόσο στεγνά που μπορείτε να τα στοιβάζετε το ένα μέσα στο άλλο και έτσι να εξοικονομείτε χώρο».

Γενς Χάρτι

Ένα από τα κύρια προβλήματα κατά το πλύσιμο των πλαστικών ποτηριών είναι το στέγνωμα. Αυτό οφείλεται στις ιδιαίτερες ιδιότητες του υλικού - και έχει ιδιαίτερη σημασία σε σχέση με την αποθήκευση αυτών. Τα περισσότερα από αυτά διπλώνουν για εξοικονόμηση χώρου. Σε συνδυασμό με ένα ειδικά εξελιγμένο απορρυπαντικό και στεγνωτικό, η Winterhalter κατάφερε να μειώσει την υπολειμματική υγρασία στο ελάχιστο. Σε τ΄σοσο χαμηλό επίπεδο που μετά το πλύσιμο τα ποτήρια μπορούν εύκολα να στοιβάζονται και να αποθηκευτούν.

Διάφορα ειδικές μπασκέτες εξασφαλίζουν πλήρη ευελιξία. Ακόμα κι αν χρειάζεται να πλυθούν μόνο μερικά ποτήρια ή καπάκια. Η διαχείριση είναι προσεκτική και άνετη - κατά την εισαγωγή της μπασκέτας, τα ποτήρια στερεώνονται αυτόματα με τη θήκη και η μπασκέτα κλειδώνει με την είσοδο στο πλυντήριο. Αυτό σημαίνει - ακόμη και με υψηλή πίεση νερού, τα ποτήρια προστατεύονται από την ανατροπή και δεν μπορούν να γεμίσουν με νερό. ""Καλά νέα - το σύστημα πλύσης ποτηριού μας είναι διαθέσιμο για διαφορετικές σειρές και μεγέθη πλυντηρίων. Είναι δυνατή η αναβάθμιση ανά πάσα στιγμή"", λέει ο διευθυντής προϊόντων Jens Harti. Σημαντικό στην εποχή του κορωνοϊού - Οι χρήστες δεν χρειάζεται να ανησυχούν - όλα τα πλυντήρια πιάτων διαθέτουν πιστοποιητικό υγιεινής σύμφωνα με το DIN SPEC 10534 και πληρούν τις μικροβιολογικές και υγιεινές απαιτήσεις που απαιτούνται από το πρότυπο.

Exoplismus estiatis logo

+30 6980644444
info@exoplismosestiasis.gr

© 2024 Exoplismosestiasis.gr
All rights reserved.

Ενημερωτικό δελτίο